Για να διατηρήσουμε τη FOSSCOMM, μια διασκεδαστική, ενδιαφέρουσα και θετική εμπειρία για όλους, αναμένουμε από τους συμμετέχοντες να λειτουργούν κάτω από κάποια πλαίσια:

  1. Η FOSSCOMM στοχεύει να είναι μια ελεύθερη, ανοιχτή και συνεργατική εκδήλωση. Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε τη συνεργασία όλων των συμμετεχόντων στη FOSSCOMM και ότι όλοι θα συμπεριφέρονται με σεβασμό προς όλους τους άλλους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι διαφορετικοί ή σκέφτονται διαφορετικά από τους ίδιους.
  2. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί, εξυπηρετικοί και φιλικοί προς όλους τους άλλους συμμετέχοντες και να σέβεστε το περιβάλλον. Δεν εγκρίνουμε παρενόχληση ή προσβλητική συμπεριφορά στη διάσκεψη μας. Το θεωρούμε αντίθετο στις αξίες μας ως ανθρώπινα όντα. Εκφράζουμε την ισχυρή και αδιαμφισβήτητη υποστήριξη της υποδειγματικής συμπεριφοράς όλων των συμμετεχόντων.
  3. Αναμένουμε από όλους τους συμμετέχοντες να ακολουθήσουν αυτόν τον Κώδικα Δεοντολογίας κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, στις ομιλίες, στα εργαστήρια, αλλά και γενικότερα στον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου και εκτός. Αυτό, περιλαμβάνει κοινωνικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη διάσκεψη, σε τοποθεσίες εκτός του χώρου και σε συναφείς διαδικτυακές κοινότητες και σε κοινωνικά μέσα. Οι συμμετέχοντες που θα τους ζητηθεί από το προσωπικό, να σταματήσουν μια ιδιαίτερη συμπεριφορά, αναμένεται να συμμορφωθούν αμέσως. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο που παραβιάζουν αυτόν τον Κώδικα Δεοντολογίας, μπορούν να εκδιωχθούν από το συνέδριο ή / και να αποκλειστούν, από την επίσημη συμμετοχή σε μελλοντικές εκδηλώσεις.

Σας παρακαλούμε να απευθύνεστε για τυχόν ανησυχίες, στην συντονιστικής μας ομάδα (info@fosscomm.gr).

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην επιτυχία και στην εύρυθμη λειτουργία της FOSSCOMM για όλους τους εμπλεκόμενους.

Με εκτίμηση,
H οργανωτική επιτροπή του FOSSCOMM